Kamma har i en korg

Min syskon älskar mycket att leka med håret, du kan slå henne för dagar och kamma den medan hon vill. Samtidigt är hon verkligen involverad, för att hon ska kunna göra hela utseendet perfekt, kan hon förbättra ett flätat dussintals gånger, när som helst lägga på hårtillbehör till dem eller fästa dem med clips. De mest kära skolans föreställningar och organisera till dem. Hennes enda roll Princess Joker är också original och jag vill ha en perfekt frisyr och outfit. I det tidiga skedet hade min mamma flätat flera flätor med band som fästs på dem. Efter en stund sa den vackra tjejen nej nej, och fortfarande inte en gång. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår ... och det började. Fyrtiofem minuter överklockning och ta dem. Hon såg aristokratisk ut som en bra drottning. Men som det är med aristokrater, ändrade hon sitt sinne ganska snabbt. Inte uppskattar att nästan två timmar har gått sedan början av skapandet av konst. Oväntat ... helt förändrade konceptet, och i hennes stil lät det en stund mer så "nej, jag vill inte, jag minns inte något som prinsessan, vilket är hennes slav mycket." Hon uppfann en ny frisyr, fastnade håret i byggandet av en lös coca. Naturligtvis, som vi sa tidigare, har bröllopet förmågan att förbättra sitt hår, och så gick det speciellt snabbt. Hennes mamma, på min egen sida, och den nästa byggdes om några ögonblick.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp